DOMO DO9289PZ Pizza pec Genius
pec na pizzu – 1700 W, 80–450°C, 2 topná tělesa, 6 programů, digitální ovládání, LCD displej, časovač 60 min, pečicí kámen 32×32 cm (kordierit, bez PFAS), nerezové tělo, dvojité sklo, osvětlení, lopatka na pizzu v balení, rozměry 43×47×27,8 cm
.png?67ac9a55)
Spolehlivý nákup
jsme na trhu již 12 let
.png?67ac9877)
Až 50 000 produktů
skladem na e-shopu

Výdejní místa po celé ČR
PPL Parcelshop & Parcelbox

PPL doprava zdarma
již od 2000 Kč
Domácí pizza jako z pravé italské pizzerie – stačí jen 2 minuty!
S elektrickou pecí na pizzu DOMO "Pizza Genius" připravíte dokonalou (pravou italskou) pizzu upečenou na kameni za pouhé 2 minuty (po předehřátí).
Ideální pro rodinné večery, přátelská setkání, zahradní párty nebo rychlé občerstvení
S naší pecí Pizza Genius dosáhnete dokonale křupavé kůrky, jakou běžná trouba nezvládne
Tato pec na pizzu s příkonem 1 700 W je vybavena pečícím kamenem (32x32 cm) pro křupavý základ. Kámen z kordieritu je vyroben ze 100% přírodního materiálu, a proto neobsahuje PFAS.
Digitální ovládání umožňuje nastavit teplotu v rozmezí 80 °C až 450 °C. Vysoká teplota zajišťuje autentickou chuť a strukturu. Díky dvěma topným tělesům z nerezové oceli a 6 programům, jako je neapolská, tenká a křupavá a mražená, můžete vytvořit jakýkoli druh pizzy.
Kordieritový kámen je speciální typ pečicího kamene ...
Kordierit je přírodní materiál (minerál), který výborně snáší vysoké teploty a nepraská, ani když se rychle zahřeje nebo ochladí
Díky tomu je ideální pro pečení pizzy, chleba nebo koláčů – v troubě, na grilu i v peci
Udržuje a rovnoměrně rozvádí teplo, takže se pizza krásně propeče a bude mít křupavou kůrku jako z pizzerie
Nerezový kryt, dvířka s dvojitým sklem a vestavěné osvětlení nabízejí snadné použití a dlouhou životnost. Součástí je lopata na pizzu, ideální pro opravdové milovníky pizzy, kteří si chtějí doma vychutnat chutě jako v pravé italské pizzerii.
Klíčové vlastnosti pece na pizzu
Teplota: až 450 °C
Žáruvzdorný kordieritový kámen bez PFAS
Čerstvá pizza hotová za neuvěřitelné 2 minuty
Nerezový plášť a dvířka s dvojitým průzorem
Základní parametry pizza pece
Příkon: 1 700 W
Nastavitelný termostat v rozmezí od 80 do 450 °C
Materiál pláště přístroje: nerezová ocel
Ideální na čerstvou pizzu
Můžete v ní připravovat i mraženou pizzu a další pokrmy
2 topná tělesa
Časovač až na 60 minut
Barva: stříbrná s černými doplňky a cihlovým madlem
Ovládání
Digitální dotykové ovládání s 6 programy
Neapolitánská
Tenká a křupavá
New York
DIY (udělej si sám :-)
Pizza na pánvi
Mražená
LCD displej
Náš TIP: V průběhu přípravy pizzy si nechte pizza pec zahřát na požadovanou teplotu. Při pečení čerstvé pizzy se na plný výkon (450 °C) se pizza pec zahřeje za cca 18 minut.
Pokud rozpékáte zmraženou pizzu, bude připravená k pečení s použitím programu Mražená (245/205 °C) za cca 8 minut.
Další důležité vlastnosti
Pozinkovaný interiér s osvětlením
Lopata na pizzu z pevného plechu s dřevěnou rukojetí
2 topná tělesa z nerezové oceli zajišťují správné rozložení tepla
Spodní a horní ohřev samostatně nastavitelný
Ostatní vlastnosti
Snadné čištění
Protiskluzové nožičky
Vyjímatelný pečicí kámen
Otevírání dvířek směrem dolů
Chladící ventilátor
Zvuková signalizace po dosažení požadované teploty
Zvuková signalizace po uplynutí časovače
Příslušenství v balení
Lopata na pizzu
Rozměry balení a přístroje
Rozměry balení (š x h x v): 53,8 x 49,8 x 35 cm
Hmotnost balení: 14,9 kg
Rozměry přístroje (š x h x v): 43 x 47 x 27,8 cm
Hmotnost přístroje: 10,8 kg
Rozměry pečícího kamene (š x h x v): 32 x 32 x 1,1 cm
Rozměry nabírací plochy lopatky (š x h): 30 x 30 cm
Délka přívodního kabelu: 100 cm
Balení obsahuje
Pizza pec DO9289PZ
Kordieritový kámen
Lopata na pizzu
Imbusový klíč na sestavení lopatky
Návod k použití
Naše tipy pro snadnější přípravu pizzy
Doba a teplota pečení závisí na tloušťce těsta, zvolených ingrediencích a vašich osobních preferencích.
Typ nebo značka mouky, kterou použijete na těsto, ovlivní výsledek. Mouka typu 00 je pšeničná mouka vyrobená z velmi jemně mleté, prosáté pšenice. Tato mouka je ideální na pizzu a vytváří hladké a elastické těsto. Díky mouce bude vaše pizza krásně křupavá, ale uvnitř měkká.
Zpracujte těsto při pokojové teplotě. Studené těsto je příliš pružné; příliš teplé těsto je příliš křehké.
Než začnete s těstem pracovat, poprašte si ruce a pracovní plochu moukou. Posypání lopatky na pizzu moukou, krupicí nebo kukuřičnou moukou zabrání přilepení těsta. Použijte dostatek, ale ne příliš mnoho mouky. Zbytky mouky na pizza kameni se může připálit. To způsobí hořkou chuť a může vést ke vzniku kouře nebo dokonce požáru.
Před každým použitím se ujistěte, že je lopatka na pizzu je vychladlá a čistá. Zabráníte tak přichycení těsta k lopatce.
Před přidáním ingrediencí na pizzu jemně protřepejte lopatku na pizzu, aby se těsto volně pohybovalo. Pokud neklouže, přidejte pod kůrku ještě trochu mouky.
Před přidáním ingrediencí na pizzu se ujistěte, že je vaše trouba plně předehřátá a připravená, abyste snížili pravděpodobnost, že se bude lepit.
Nepřeplňujte pizzu ingrediencemi. Nepřidávejte příliš mnoho omáčky nebo příliš mnoho ingrediencí, protože by vaši pizzu zatížily a ztížily by její uložení do trouby.
Pokud se vám pizza lepí, použijte k jejímu uvolnění
Doplňkové parametry
Kategorie: | Minitrouby |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 12.96 kg |
EAN: | 5411397171924 |
MPN: | DO9289PZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.